Uşak Üniversitesi Uşak Sağlık Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Uşak İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte 07/11/2018 tarihinde 13:00– 16:00 saatleri arasında Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfi Salonunda "Doku ve Organ Nakli" konusunda Sempozyum gerçekleştirilmiştir. Organ Nakli için farkındalık yaratma amacı ile Üniversitemiz içinde yürüyüş düzenlenmiştir. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ ve Doku Koordinatörü Dr. Zafer AYDIN’ ın Moderatörlüğü ile gerçekleşen sempozyum’da Sağlık Hizmetleri Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Halime KAÇAR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KARAHAN ve Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat KAVAS açılış konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir. Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Şahin BOZOK “Doku ve Organ Bağısının Önemi” konusunda, Uşak İl Müftülüğü Uzman Vaiz Zekeriya KARACA “Doku ve Organ Nakli’ nin Dini Boyutu” konusunda sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi

07 Kasım 2018