Uşak Üniversitesi Uşak Sağlık Yüksekokulu

Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında Uşak Üniversitesi tarafından "Bir Kereden Bir Şey Olmaz Deme!" adlı konferans madde bağımlılığı ile telefon ve siber dolandırıcılıkla ilgili bilgilendirme gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa, Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Halime KAÇAR, Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sibel ÖZAFŞARLIOĞLU SAKALLI ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın sonunda, Prof. Dr. Kadir Özcan ve Dr. Öğr. Üyesi Canan Yörük, Mustafa Nuri Kurt ve Mutlu Tuna'ya üniversite adına teşekkür belgesi takdim etti

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ

04 Mart 2020